Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις συνομιλίες ποινικών με Λ.Αυγενάκη

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συνομιλίες ποινικών κρατουμένων, μεταξύ άλλων και με τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης. Με παρέμβασή της, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ζητώντας να διερευνηθεί αν από τις συνομιλίες προκύπτει τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συνομιλίες ποινικών κρατουμένων μεταξύ άλλων και με τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης.

Με παρέμβασή της, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ζητώντας να διερευνηθεί προκαταρκτική έρευνα αν από τις συνομιλίες προκύπτει τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης έχει ήδη απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται από μέρος του Τύπου, συνδέοντας τα δημοσιεύματα με «καθοδήγηση από το Μέγαρο Μαξίμου». Κάνοντας λόγο για «παρακράτος» και τακτικές που κινούνται «στο σκοτάδι», τα έχει μάλιστα χαρακτηρίσει «συκοφαντικά», δηλώνοντας ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ελευθερία Κόλλια

in.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024