Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα

Μητσοτάκης: Αδιανόητη οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα

«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το αίτημα που υπέβαλε το ηγετικό στέλεχος της πάλαι ποτέ «17 Νοέμβρη». Παρέμβαση για το θέμα έκανε και η κ. Μπακογιάννη, διερωτώμενη «ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος».

«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το αίτημα που υπέβαλε το ηγετικό στέλεχος της πάλαι ποτέ «17 Νοέμβρη».

«Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του, που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών», καταλήγει ο Κ.Μητσοτάκης.

Παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα έκανε και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογίαννη, λέγοντας πως «έχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή».

«Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;» διερωτάται μέσω Twitter η κ. Μπακογιάννη.

in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024