Η (εντός έδρας) ήττα της Τζένοα από τη Σαμπντόρια με 2-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της ομάδας της Γένοβας. Η λύση της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό ανακοινώθηκε μετά την ήττα, η οποία οδήγησε την Τζένοα στην 18η θέση της Serie A με μόλις 6 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.