Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοκριτική ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟ ο Ουζουνίδης

Αυτοκριτική ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟ ο Ουζουνίδης

Αυτοκριτική από τους παίκτες του ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη διάρκεια της ομιλίας που τους έκανε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Ο τεχνικός των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα επικριτικός ως προς το θέμα της νοοτροπίας που παρατηρείται στα εντός και εκτός έδρας ματς, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να το αλλάξουν αυτό και τους ζήτησε τη γνώμη τους για το τι φταίει και δεν έχουν πετύχει εκτός έδρας νίκη.

Αυτοκριτική από τους παίκτες του ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη διάρκεια της ομιλίας που τους έκανε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ήταν ιδιαίτερα επικριτικός ως προς το θέμα της νοοτροπίας που παρατηρείται στα εντός και εκτός έδρας ματς, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να το αλλάξουν αυτό και τους ζήτησε τη γνώμη τους για το τι φταίει και δεν έχουν πετύχει εκτός έδρας νίκη.

Στην αρχή ο Ουζουνίδης μίλησε σε έντονο ύφος με αφορμή την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο: «Ξέρετε όλοι πόσο πολύ σας πιστεύω. Ξέρετε τη γνώμη μου για τις δυνατότητές σας. Το έχω πει πολλές φορές ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά. Έχετε αποδείξει σε όλους ότι μπορείτε να παίξεται καλό ποδόσφαιρο, κάτι που συμβαίνει στα ματς που δίνουμε στην Λεωφόρο.

Θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα στους αγώνες μακριά από την έδρα μας. Ο καθένας από σας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και το ίδιο συγκεντρωμένοι όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά σε όλα τα εκτός έδρας ματς.

Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε γκολ σε κάθε εκτός έδρας ματς, ενώ στη Λεωφόρο κρατάμε το μηδέν. Είναι απαράδεκτο και αναπίτρεπτο να χάνουμε τις περισσότερες μομοναχίες και τις δεύτερες μπάλες εκτός έδρας. Αυτό δείχνει, πέρα από τακτικές και πρόσωπα, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης και νοοτροπίας. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, πλέον», τόνισε ο Ουζουνίδης και συνέχισε:

«Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρουμε όλοι, καταλαβαίνω ότι είναι αδύνατο να μην σας απασχολούν. Ωστόσο, όποιον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν απαιτήσεις και θα πρέπει να δείχνει σε κάθε ματς ότι αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα, να σέβεται την ομάδα και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέσα στο γήπεδο.

Είστε οι ίδιοι παίκτες που νικήσατε τον Ολυμπιακό, οι ίδιοι που δεν νικήσατε τη Λαμία και χάσατε στην Τρίπολη. Αρα, δεν είναι ότι δεν μπορείτε, αλλά ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο το ίδιο σε όλα τα ματς και αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και με κάνει έξω φρενών» συμπλήρωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους «πράσινους» την άπόψή τους για τα δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι η εικόνα της ομάδας και η βαθμολογική συγκομιδή μακριά από την Λεωφόρο είναι δυσανάλογη με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Παραδέχτηκαν επίσης ότι το πρόβλημα έγκειται κυρίως στη συγκέντρωση και τη διαφορετική αγωνιστική νοοτροπία μακριά από τη Λεωφόρο, τομείς που πρέπει να αλλάξουν άμεσα.

Στο τέλος ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του προέτρεψαν τους παίκτες να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να αλλάξουν την εικόνα τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024