Ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στα νησιά Σαμόα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών και με εστιακό βάθος 32 χλμ. σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 192 χλμ. νοτιοδυτικά της Απία, πρωτεύουσας του νησιωτικού κράτους των Σαμόα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών και με εστιακό βάθος 32 χλμ. σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 192 χλμ. νοτιοδυτικά της Απία, πρωτεύουσας του νησιωτικού κράτους των Σαμόα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο.
Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι από τον σεισμό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Καβάλα: Έληξε η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για διαρροή μόλυβδου από φορτηγό στην Εγνατία
- Δυσαρέσκεια στη Βαλένθια με Μαρτίνεθ: Γιατί ξέσπασε ο γενικός διευθυντής των «νυχτερίδων»
- Πόσα έσοδα από κρυπτονομίσματα είχε ο Ντόναλντ Τραμπ το 2025;
- Φτιάχνοντας κράτος ξανά
- Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε παραλίες του Δήμου Κύθνου
- Επιτροπή Αναθεώρησης Συντάγματος: Στο επίκεντρο η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
- «Ο Μοντέρο είπε στη Βαλένθια τον λόγο που επέλεξε να πάει στον Ολυμπιακό» (pic)
- Metallica: Ο Κερκ Χάμετ ακυρώνει την Τέιλορ Σουίφτ, αποθεώνει τον Πυθαγόρα – «Η ποπ σήμερα είναι σκουπίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-136x85.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442