Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευκλείδης Τσακαλώτος στα ...καλύτερά του

Ευκλείδης Τσακαλώτος στα …καλύτερά του

«Δεν έχετε κανένα αφήγημα. Για άλλη μια φορά ως βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - και όχι ως υπουργός – αλλά ως αριστερός που θέλω να πηγαίνω καλά σας ευχαριστώ για την καταστροφολογία. Βάλατε χαμηλά τον πήχη που ακόμα και μια φυματική σαρανταποδαρούσα με μηνίσκο στα 25 πόδια και κρατώντας σακούλες από ψώνια στα Lidl θα περνά από πάνω». Απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, εντός του ελληνικού Kοινοβουλίου, στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Mια μικρή λίστα από τα μπεστ οφ των «τσακαλωτικών» αστεϊσμών.

«Δεν έχετε κανένα αφήγημα. Για άλλη μια φορά ως βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – και όχι ως υπουργός – αλλά ως αριστερός που θέλω να πηγαίνω καλά σας ευχαριστώ για την καταστροφολογία. Βάλατε χαμηλά τον πήχη που ακόμα και μια φυματική σαρανταποδαρούσα με μηνίσκο στα 25 πόδια και κρατώντας σακούλες από ψώνια στα Lidl θα περνά από πάνω». Απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, εντός του ελληνικού Kοινοβουλίου, στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Ο υπουργός Οικονομικών δεν ήταν ντεφορμέ. Ήταν τελείως ο εαυτός του. Μια μικρή λίστα από τα μπεστ οφ των «τσακαλωτικών» αστεϊσμών, το αποδεικνύει.

Το ποτό με τη Σκάρλετ

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

Μιλώντας για ποδόσφαιρο

«Της λέω της κυρίας Μέρκελ ότι δεν θέλουνε οι θεσμοί να έχουμε καθόλου έσοδα που να μετράνε στο δημοσιονομικό κενό από αυτά τα μη παραμετρικά μέτρα. Και της λέω, αφού εμείς είχαμε κορώνα τη φοροδιαφυγή και την πάταξη της διαφθοράς είναι σαν να είσαστε εσείς η Μπάγερν Μιούνιχ και εμείς να είμαστε η Βαρκελώνη και να μη μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε ούτε το Νεϊμάρ, ούτε το Μέσι. Και μου απαντάει, βέβαια, εκεί η κυρία Μέρκελ “ούτε τον …..”. Πώς τον λένε; Τον ξέχασα τώρα τον τρίτο. Σουάρες. Συμπέρασμα, η κυρία Μέρκελ ξέρει καλύτερα ποδόσφαιρο απ’ ότι ξέρω εγώ»

Μαύρος

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για τα πρακτικά ότι και στα αθλητικά και στα στρατιωτικά είμαι μαύρος. Και ΠΑΟΚτζης και μαυροσκούφης».

Οι μονάδες του τζόκερ

«Εγώ θα σας πω για να μην κουράζετε τέσσερις αριθμούς και θα λέγετε μόνο αυτούς τους τέσσερις αριθμούς. Είναι τρεις αριθμοί κι ένας τζόκερ. Είναι το 25, το 28, το 33 και το 50. Ο τζόκερ είναι 50 γιατί είναι οι ποσοστιαίες μονάδες που έχετε χάσει από τότε που ο δικομματισμός έπαιρνε πάνω από 80%».

Survivor

«Έχει μιλήσει και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε, οι 9 στους 10 στην Ελλάδα βλέπουν Survivor τώρα, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να υπάρχουν εντάσεις».

O ΠΑΟΚ και το ΔΝΤ

«Αν το ΔΝΤ πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα τότε θα πω ότι συμφωνώ με το ΔΝΤ. Διατηρώ την διακριτική ευχέρεια να συμφωνώ σε κάποια πράγματα με το ΔΝΤ και να μην συμφωνώ σε άλλα».

Καρολίνα Παπακώστα

in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024