Ο λογαριασμός του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter (@realdonaldtrump) «απενεργοποιήθηκε ακούσια» λόγω λάθους υπαλλήλου της εταιρείας και παρέμεινε εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί, γνωστοποίησε η εταιρεία η οποία έχει δημιουργήσει αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Νωρίτερα σήμερα ο λογαριασμός του @realdonaldtrump απενεργοποιήθηκε ακούσια λόγω ανθρώπινου λάθους από υπάλληλο του Twitter», ανέφερε η εταιρεία σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της.

«Συνεχίζουμε να ερευνούμε (το συμβάν) και λαμβάνουμε μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί αυτό», πρόσθεσε.

Ο αμερικανός πρόεδρος δεν εντυπωσιάστηκε από το προσωρινό κλείσιμο. Αργά την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα), κατηγόρησε την πρώην προεδρική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ότι είχε χρησιμοποιήσει τη συλλογή χρημάτων, από κοινού με την οργάνωση του Δημοκρατικού Κόμματος.

Τον Τραμπ ακολουθούν στο Twitter πάνω από 41 εκατομμύρια άνθρωποι.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατανοεί πολύ καλά πώς να οργανώσει το κοινωνικό δίκτυο. Ήταν η καρδιά της επικοινωνίας του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Συχνά τα μηνύματά του έχουν έναν επιθετικό τόνο. Ξανά και ξανά καταγγέλλει τους πολιτικούς αντιπάλους ή τα επικριτικά για αυτόν μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι το Twitter είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαπλωθούν τα μηνύματά του.

Ορισμένες μέρες στέλνει περισσότερες από δώδεκα σύντομα μηνύματα. Περισσότεροι από 40 εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν στο Twitter. Μόλις πρόσφατα, ο Τραμπ είχε ορίσει τα κανονικά του μηνύματα Twitter, ως το κλειδί για την επιτυχία του στην προεκλογική εκστρατεία

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας