Σεμινάριο για την στήριξη του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειας του
Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», σεμινάριο με θέμα «Ψυχοκοινωνική στήριξη του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειας του».
Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα), σεμινάριο με θέμα «Ψυχοκοινωνική στήριξη του παιδιού με καρκίνο και της οικογένειας του».
Το σεμινάριο απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό και πραγματεύεται τον καρκίνο στο παιδί, παρέχοντας αξιόπιστη πληροφόρηση από έγκριτους επιστήμονες για τη νόσο, καθώς και για τις πολλαπλές συνέπειες και επιπτώσεις που η νόσος αυτή συνεπάγεται στο παιδί, την οικογένεια και την κοινωνία.
Το σεμινάριο προσεγγίζει το θέμα «Παιδί και καρκίνος» με ιδιαίτερη ευαισθησία και δίνει την ευκαιρία στην οικογένεια να εκφραστεί και μέσα από τη δική της προσωπική εμπειρία να περιγράψει τον καρκίνο στα παιδιά στις πραγματικές του διαστάσεις.
Το σεμινάριο είναι το 10ο της σειράς Σεμιναρίων που άρχισε το 1998 και διοργανώνεται με ιδιαίτερη επιτυχία από το «Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» κάθε δύο χρόνια.
Η Φλόγα στηρίζει την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
health.in.gr
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442