Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπουτάρης: Παρανοϊκή η κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα

Μπουτάρης: Παρανοϊκή η κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα

Για «παρανοϊκή κατάσταση σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα» έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρης, με αφορμή την απόρριψη, από πλευράς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, προσφυγών του Δήμου για τη λειτουργία κοινόχρηστων χώρων, στην οδό Αγίας Σοφίας, καθώς και την εκμίσθωση ακινήτων και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία.

Για «παρανοϊκή κατάσταση σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα» έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, με αφορμή την απόρριψη, από πλευράς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, προσφυγών του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη λειτουργία κοινόχρηστων χώρων, στην οδό Αγίας Σοφίας, καθώς και την εκμίσθωση ακινήτων και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία.

«Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω τι τυπικά λάθη έχουν γίνει όταν υποβάλαμε εμείς την πρόταση για το σχέδιο για τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορεί μια μειοψηφία η οποία θέλει να κάνει αυτά που θέλει να κάνει, ουσιαστικά να παραβιάζει τα δικαιώματα των πιο πολλών ανθρώπων» σχολίασε ο κ. Μπουτάρης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε για το θέμα, ότι «η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης αποτελεί κόλαφο για τη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε:

«Αποδεικνύεται, πως όταν λέμε ότι δεν μπορεί να διοικήσει ούτε περίπτερο, έχουμε απόλυτο δίκιο. Καιρός είναι να καταλάβει ότι με την αλαζονεία που την διακρίνει μόνον κακό κάνει στην πόλη. Ας καθίσουν οι φωστήρες να συντάξουν μια κανονιστική διάταξη της προκοπής κι ας αφήσουν τα μπαλώματα. Ας δώσουν λύση στα προβλήματα που οι ίδιοι προκάλεσαν στους κατοίκους και ατους επαγγελματίες της πόλης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024