Κορυφαία των κορυφαίων για πέμπτη συνεχή χρονιά η εταιρεία αερομεταφορών Air New Zealand. Σύμφωνα με την κατάταξη της AirlineRatings.com, κατακτά την πρώτη θέση ανάμεσα στις αεροπορικές που προτείνονται για το 2018.

Ύστερα από αξιολόγηση στο θέμα της καινοτομίας και των υπηρεσιών, η εταιρεία βρέθηκε στην κορυφή.

«Στην πρώτη θέση τοποθετήσαμε την Air New Zealand αφού ικανοποιεί όλα τα κριτήρια στα οποία δίνουμε έμφαση» δήλωσε μέλος της κριτικής επιτροπής του AirlineRatings.

Για την απονομή βραβείων λαμβάνονται υπόψη τέσσερα βασικά κριτήρια ασφάλειας, η ηλικία του προσωπικού, οι κριτικές των επιβατών, η κερδοφορία, η επενδυτική δραστηριότητα και η προσφορά προϊόντων.

«Μας ενδιαφέρει, ακόμη, εάν η εταιρεία αερομεταφοράς προχωρά στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών για να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών» δηλώνει ο αρχισυντάκτης του AirlineRatings.com, Τζέφρι Τόμας.

Για τις υπηρεσίες που προσφέρει κατά τη διάρκεια της πτήσης ξεχώρισε η Singapore Airlines, ενώ το βραβείο για την καλύτερη Business Class απονεμήθηκε στην Virgin Australia για δεύτερη συναπτή χρονιά, λόγω της πολυτέλειας που προσφέρει στους επιβάτες της.

Λαμβάνοντας υπόψη οικονομικά μεγέθη, η επιτροπή της AirlineRatings απένειμε το βραβείο Best Premium Economy στην εταιρία Air New Zealand και το Best Economy στην Korean Air αναγνωρίζοντας τα ευρύχωρα καθίσματα που παρέχει.


Ξεχώρισε ακόμη ο αερομεταφορέας της Αυστραλίας Qantas για τους χώρους και το φαγητό που προσφέρει, αποκτώντας τα βραβεία Best Catering, Best Lounges και Best Domestic Class.

Παράλληλα με τις βραβευθείσες αεροπορικές εταιρείες, ανακοινώθηκαν από την επιτροπή του AirlineRatings και οι καλύτερες εταιρείες του είδους για το 2018. Η επιλογή έγινε με βάση το επίπεδο ασφάλειας και καινοτομίας.

Οι καλύτερες αεροπορικές για το 2018:

1. Air New Zealand
2. Qantas Airways
3. Singapore Airlines
4. Virgin Australia
5. Virgin Atlantic
6. Etihad Airways
7. All Nippon Airways
8. Korean Air
9. Cathay Pacific Airways
10. Japan Airlines

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου

in.gr