Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2018

Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2018

Κορυφαία των κορυφαίων για πέμπτη συνεχή χρονιά η εταιρεία αερομεταφορών Air New Zealand. Σύμφωνα με την κατάταξη της AirlineRatings.com, κατακτά την πρώτη θέση ανάμεσα στις αεροπορικές που προτείνονται για το 2018. Ύστερα από αξιολόγηση στο θέμα της καινοτομίας και των υπηρεσιών, η εταιρεία βρέθηκε στην κορυφή. Οι δέκα καλύτερες αεροπορικές για το 2018:

Κορυφαία των κορυφαίων για πέμπτη συνεχή χρονιά η εταιρεία αερομεταφορών Air New Zealand. Σύμφωνα με την κατάταξη της AirlineRatings.com, κατακτά την πρώτη θέση ανάμεσα στις αεροπορικές που προτείνονται για το 2018.

Ύστερα από αξιολόγηση στο θέμα της καινοτομίας και των υπηρεσιών, η εταιρεία βρέθηκε στην κορυφή.

«Στην πρώτη θέση τοποθετήσαμε την Air New Zealand αφού ικανοποιεί όλα τα κριτήρια στα οποία δίνουμε έμφαση» δήλωσε μέλος της κριτικής επιτροπής του AirlineRatings.

Για την απονομή βραβείων λαμβάνονται υπόψη τέσσερα βασικά κριτήρια ασφάλειας, η ηλικία του προσωπικού, οι κριτικές των επιβατών, η κερδοφορία, η επενδυτική δραστηριότητα και η προσφορά προϊόντων.

«Μας ενδιαφέρει, ακόμη, εάν η εταιρεία αερομεταφοράς προχωρά στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών για να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών» δηλώνει ο αρχισυντάκτης του AirlineRatings.com, Τζέφρι Τόμας.

Για τις υπηρεσίες που προσφέρει κατά τη διάρκεια της πτήσης ξεχώρισε η Singapore Airlines, ενώ το βραβείο για την καλύτερη Business Class απονεμήθηκε στην Virgin Australia για δεύτερη συναπτή χρονιά, λόγω της πολυτέλειας που προσφέρει στους επιβάτες της.

Λαμβάνοντας υπόψη οικονομικά μεγέθη, η επιτροπή της AirlineRatings απένειμε το βραβείο Best Premium Economy στην εταιρία Air New Zealand και το Best Economy στην Korean Air αναγνωρίζοντας τα ευρύχωρα καθίσματα που παρέχει.


Ξεχώρισε ακόμη ο αερομεταφορέας της Αυστραλίας Qantas για τους χώρους και το φαγητό που προσφέρει, αποκτώντας τα βραβεία Best Catering, Best Lounges και Best Domestic Class.

Παράλληλα με τις βραβευθείσες αεροπορικές εταιρείες, ανακοινώθηκαν από την επιτροπή του AirlineRatings και οι καλύτερες εταιρείες του είδους για το 2018. Η επιλογή έγινε με βάση το επίπεδο ασφάλειας και καινοτομίας.

Οι καλύτερες αεροπορικές για το 2018:

1. Air New Zealand
2. Qantas Airways
3. Singapore Airlines
4. Virgin Australia
5. Virgin Atlantic
6. Etihad Airways
7. All Nippon Airways
8. Korean Air
9. Cathay Pacific Airways
10. Japan Airlines

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου

in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024