Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μια κλωτσιά που θα ζήλευε ακόμη και ο… Ερίκ Καντονά έριξε ο Πατρίκ Εβρά
στο ζέσταμα του αγώνα της Γκιμαράες με τη Μαρσέιγ. Πορτογάλοι οπαδοί
μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν ως τις διαφημιστικές πινακίδες,
όπου έβριζαν και αποδοκίμαζαν τους παίκτες της γαλλικής ομάδας. Ο Εβρά
έχασε την ψυχραιμία του και κλώτσησε έναν οπαδό στο πρόσωπο.
Μια κλωτσιά που θα ζήλευε ακόμη και ο… Ερίκ Καντονά έριξε ο Πατρίκ Εβρά στο ζέσταμα του αγώνα της Γκιμαράες με τη Μαρσέιγ.
Πορτογάλοι οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν ως τις διαφημιστικές πινακίδες, όπου έβριζαν και αποδοκίμαζαν τους παίκτες της γαλλικής ομάδας. Ο Εβρά έχασε την ψυχραιμία του και κλώτσησε έναν οπαδό στο πρόσωπο.
Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει, αλλά χάρη στους ψυχραιμότερους αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Παρόλα αυτά ο διαιτητής της συνάντησης είδε τι ακριβώς συνέβη, με αποτέλεσμα να αποβάλει τον άσο της γαλλικής ομάδας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!