Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιλέ : «Στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρωταθλητές»

Ζιλέ : «Στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρωταθλητές»

Οι καλές εμφανίσεις φέρνουν αισιοδοξία και ο Ολυμπιακός, μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία που απέσπασε, είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα.

Οι καλές εμφανίσεις φέρνουν αισιοδοξία και ο Ολυμπιακός, μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία που απέσπασε, είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα. Ο Γκιγιόμ Ζιλέ μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για τον αγώνα με τους «Μπλαουγκράνα», το παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αντιμετωπίζει τους Μέσι και Σουάρες, καθώς και την επόμενη ημέρα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο Βέλγος άσος ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά ξεκαθάρισε ότι με εμφανίσεις σαν την χθεσινή ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Πως είδες τον αγώνα;

«Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι γι αυτό που καταφέραμε».

Πoιο είναι το συναίσθημα όταν αγωνίζεσαι με παίκτες παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως ο Μέσι, ο Σουάρες;

«Είναι ένα όνειρο. Τους βλέπεις στην τηλεόραση και ονειρεύεσαι να παίξεις κάποια φορά μαζί τους. Είναι πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία για όλους μας».

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπατε ότι θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή. Οπότε σήμερα τα καταφέρατε;

«Ηταν μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο. Ολοι θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα κάναμε πραγματικά καλή δουλειά και πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει. Θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση».

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καυτή. Πως την βίωσες παίζοντας;

«Ηταν πραγματικά απίστευτη. Ο κόσμος μας ωθούσε να παλέψουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό και τους χρειαζόμαστε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη για τα τελευταία αποτελέσματα».
ΕΡ: Με ανάλογες εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος;
«Πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, θα είμαστε πρώτοι πολύ σύντομα! Θα πρέπει, όμως, να παίξουμε όπως σήμερα, με αυτοπεποίθηση έως το τέλος της χρονιάς. Με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρωταθλητές».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024