
Απαγορεύεται το ψάρεμα στον Σαρωνικό
Στην παράταση της απαγόρευσης αλιείας με μηχανότρατες στο Σαρωνικό Κόλπο προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες από το ΕΛΚΕΘΕ.
Την απόφαση να παρατείνουν για δύο μήνες, έως το τέλος του 2017, την απαγόρευση αλιείας με μηχανότρατες στο Σαρωνικό Κόλπο πήραν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και εκπρόσωποι των αλιέων.
Η απαγόρευση κρίθηκε αναγκαία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι έρευνες του ΕΛΚΕΘΕ, το οποίο και θα αποφανθεί για την καταλληλότητα των υδάτων και των ψαριών που προέρχονται από το Σαρωνικό.
in.gr
- Θεσσαλονίκη: Νέες εικόνες από το σπίτι όπου o 30χρονος σκότωσε με κατσαβίδι τον πατέρα του
- Ηνωμένο Βασίλειο: Ιστορικό ρεκόρ ζέστης – «Κοκκίνισε» ο μετεωρολογικός χάρτης
- Κρήτη: Νέα ντοκουμέντα για τους γονείς του 3χρονου κακοποιημένου κοριτσιού– Η έρευνα για τους θανάτους των άλλων 2 παιδιών
- Βγάζουν από διεθνείς τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο
- PPC’s Kozani Data Center Plans Move Ahead
- Λίβανος: Εντολές εκκένωσης για δέκα κοινότητες και κτίρια εξέδωσε το Ισραήλ
