Απαγορεύεται το ψάρεμα στον Σαρωνικό
Στην παράταση της απαγόρευσης αλιείας με μηχανότρατες στο Σαρωνικό Κόλπο προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες από το ΕΛΚΕΘΕ.
Την απόφαση να παρατείνουν για δύο μήνες, έως το τέλος του 2017, την απαγόρευση αλιείας με μηχανότρατες στο Σαρωνικό Κόλπο πήραν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και εκπρόσωποι των αλιέων.
Η απαγόρευση κρίθηκε αναγκαία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι έρευνες του ΕΛΚΕΘΕ, το οποίο και θα αποφανθεί για την καταλληλότητα των υδάτων και των ψαριών που προέρχονται από το Σαρωνικό.
in.gr
- Χόιτ Ρίτσαρντς – Το μοντέλο των 80s που έγινε ψυχολογικός σκλάβος στα δίχτυα μιας αίρεσης της Νέας Υόρκης
- Οι συντάξεις σε μία Ευρώπη που γερνάει – Έχουν χάσει οι νέοι Ευρωπαίοι την πίστη τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα;
- MEGA Stories: Οι ιστορίες των παιδιών της Γάζας
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Ακροδεξιοί υπουργοί στον Νετανιάχου: «Χτύπα το χέρι στο τραπέζι του Τραμπ, επέστρεψε στον πόλεμο στον Λίβανο»
- Αυτόνομο λεωφορείο στη Σουηδία έκανε ντεμπούτο με τρακάρισμα
- Αποστολάκη: Ζητά παρέμβαση του Αρείου Πάγου για επίσπευση καθαρογραφής της απόφασης για τους δανειολήπτες
- Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)


















![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442