Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος
Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι που είχε νοικιάσει ο 29χρονος συλληφθείς στην περιοχή των Εξαρχείων

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος

Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι που είχε νοικιάσει ο συλληφθείς 29χρονος στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισαν ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.

Έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο 29χρονος συλληφθείς για την αποστολή των «τρομοδεμάτων», στην περιοχή των Εξαρχείων, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων που χρησιμοποιούσε ο 29χρονος, έλαβαν την πληροφορία ότι ο ύποπτος για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» είχε νοικιάσει μέσω Διαδικτύου ένα διαμέρισμα για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου.

Το πρωί πραγματοποίησαν έφοδο, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.

in.gr

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024