Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεντροαριστέρα: LIVE το πρώτο debate μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών

Κεντροαριστέρα: LIVE το πρώτο debate μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών

Με την παρουσία της Φώφης Γεννηματά, η οποία δεν συμμετείχε στο προηγούμενο ντιμπέιτ, να δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία, οι εννέα επίδοξοι αρχηγοί του νέου φορέα θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους. Δείτε ζωντανά τη συζήτηση.

Με την παρουσία της Φώφης Γεννηματά, η οποία δεν συμμετείχε στο προηγούμενο ντιμπέιτ, να δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία, οι εννέα επίδοξοι αρχηγοί του νέου φορέα θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους.

Η διαδικασία

Το ντιμπέιτ θα διεξαχθεί με την συμμετοχή δημοσιογράφων της περιφέρειας. Η ιδέα συμμετοχής μη πανελλαδικών καναλιών στην διαδικασία, η οποία αποδίδεται στον Σταύρο Θεοδωράκη, έγινε με σκοπό να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τις εκλογές εκτός των αστικών κέντρων.

Μετά από πρόταση του Νίκου Αλιβιζάτου, οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν είναι οι Ανδρέας Γιουμερτάκης από την Λάρισα (ΤRΤ), Γιώργος Σαχίνης από την Κρήτη (ΚΡΗΤΗ TV), Γιώργος Σιμόπουλος από την Λαμία (STAR Κεντρικής Ελλάδας) , Φίλιος Στάγκος από την Θεσσαλονίκη (TV100) και ο Κωνσταντίνος Μαγνής από την Πάτρα (εφημερίδα Πελοπόννησος). Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δώρα Αναγνωστοπούλου, ανέλαβε τον συντονισμό.

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει εισαγωγικές τοποθετήσεις, μια κοινή ερώτηση από την συντονίστρια, και τρεις γύρους ερωτήσεων, με διαφορετικές θεματικές: οικονομία και ανάπτυξη, δικαιοσύνη και θεσμοί, δημιουργία του νέου φορέα. Αμέσως μετά, ο κάθε υποψήφιος θα έχει δικαίωμα ερώτησης σε έναν εκ των συνυποψηφίων του και, στο τέλος, ο κάθε υποψήφιος θα απευθυνθεί στους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024