
Γεροβασίλη: Δεν είναι αποδεκτό να μην αξιολογηθεί το Δημόσιο
Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης υποστήριξε ότι θα υπάρχει ακριβής εικόνα της αξιολόγησης στο δημόσιο μετά την 1η Νοεμβρίου.
«Η αξιολόγηση θα εξελιχθεί ταχύτατα, διότι πρόθεση όλων των πλευρών αλλά και το συμφέρον της χώρας είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους» εκτίμησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις της στον Real Fm.
«Μη αποδεκτό από την κοινωνία» χαρακτήρισε το αίτημα του δημοσίου τομέα να μην θέλει να αξιολογηθεί, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, που συμπλήρωσε πως πραγματοποιήθηκε σε «απολύτως ικανοποιητικό βαθμό, καθώς οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων για αποχή από τη διαδικασία».
Όπως ανέφερε η κ. Γεροβασίλης στον Real FM, το υπουργείο θα έχει ακριβή εικόνα την 1η Νοεμβρίου, οπότε έχουν κληθεί οι φορείς του Δημοσίου να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία, ενώ πρόσθεσε πως εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι θέσεις προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων (πέραν των διευθύνσεων οικονομικού/διοικητικού που έχουν ήδη προκηρυχθεί), καθώς και των διοικητικών γραμματέων.
in.gr
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
