
Γεροβασίλη: Δεν είναι αποδεκτό να μην αξιολογηθεί το Δημόσιο
Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης υποστήριξε ότι θα υπάρχει ακριβής εικόνα της αξιολόγησης στο δημόσιο μετά την 1η Νοεμβρίου.
«Η αξιολόγηση θα εξελιχθεί ταχύτατα, διότι πρόθεση όλων των πλευρών αλλά και το συμφέρον της χώρας είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους» εκτίμησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις της στον Real Fm.
«Μη αποδεκτό από την κοινωνία» χαρακτήρισε το αίτημα του δημοσίου τομέα να μην θέλει να αξιολογηθεί, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, που συμπλήρωσε πως πραγματοποιήθηκε σε «απολύτως ικανοποιητικό βαθμό, καθώς οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων για αποχή από τη διαδικασία».
Όπως ανέφερε η κ. Γεροβασίλης στον Real FM, το υπουργείο θα έχει ακριβή εικόνα την 1η Νοεμβρίου, οπότε έχουν κληθεί οι φορείς του Δημοσίου να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία, ενώ πρόσθεσε πως εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι θέσεις προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων (πέραν των διευθύνσεων οικονομικού/διοικητικού που έχουν ήδη προκηρυχθεί), καθώς και των διοικητικών γραμματέων.
in.gr
- Ρόδος: Εντοπίστηκε ο 52χρονος Βρετανός που είχε αναστατώσει όλο το νησί με την εξαφάνισή του
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια
- Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του κτηρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Δήμο Διονύσου
- Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μετανάστες με… ηλεκτρικό πατίνι – Χειροπέδες σε 17χρονο
- Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο του Αφγανιστάν στο Netflix
- Περιφέρεια που αδειάζει, πόλεις που «ασφυκτιούν»: Το διπλό αδιέξοδο της χώρας
