Γεροβασίλη: Δεν είναι αποδεκτό να μην αξιολογηθεί το Δημόσιο
Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης υποστήριξε ότι θα υπάρχει ακριβής εικόνα της αξιολόγησης στο δημόσιο μετά την 1η Νοεμβρίου.
«Η αξιολόγηση θα εξελιχθεί ταχύτατα, διότι πρόθεση όλων των πλευρών αλλά και το συμφέρον της χώρας είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους» εκτίμησε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις της στον Real Fm.
«Μη αποδεκτό από την κοινωνία» χαρακτήρισε το αίτημα του δημοσίου τομέα να μην θέλει να αξιολογηθεί, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, που συμπλήρωσε πως πραγματοποιήθηκε σε «απολύτως ικανοποιητικό βαθμό, καθώς οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων για αποχή από τη διαδικασία».
Όπως ανέφερε η κ. Γεροβασίλης στον Real FM, το υπουργείο θα έχει ακριβή εικόνα την 1η Νοεμβρίου, οπότε έχουν κληθεί οι φορείς του Δημοσίου να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία, ενώ πρόσθεσε πως εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι θέσεις προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων (πέραν των διευθύνσεων οικονομικού/διοικητικού που έχουν ήδη προκηρυχθεί), καθώς και των διοικητικών γραμματέων.
in.gr
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της
- Τα άγνωστα, πολύτιμα σχέδια του Τζον Λένον για το «She Said So»
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)

















![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442