Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι αρχές ερευνούν ποιος δεν ήθελε τη Δώρα στο νεκροταφείο

Την απειλή που φέρεται να είχε δεχθεί η 32χρονη εφοριακός να μην ξαναπάει στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών εξετάζουν οι αρχές προσπαθώντας να εντοπίσουν το δολοφόνο της άτυχης κοπέλας.

Η προειδοποίηση που φέρεται να είχε λάβει η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της από «άγνωστο», μέχρι στιγμής, πρόσωπο για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών.

Στο μήνυμα αυτό, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το έλαβε στο κινητό ή μέσω κάποιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται το κίνητρο του δράστη του εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, «το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», προσθέτοντας πως «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

Όπως ανέφερε η κ. Παναγοπούλου, το μήνυμα αυτό το είχε εκμυστηρευτεί η 32χρονη εφοριακός σε κοντινό της πρόσωπο, το οποίο το ανέφερε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του.

Στους αστυνομικούς έχει μιλήσει και ο πρώην σύντροφος της Δώρας, με τον οποίο είχαν χωρίσει από το καλοκαίρι, ωστόσο κρατούσαν επικοινωνία. Μάλιστα, η άτυχη κοπέλα είχε στείλει περίπου 160 γραπτά μηνύματα στον 29χρονο αστυνομικό, δύο ημέρες, μέσα από τα οποία του ζητούσε να είναι και πάλι μαζί.

Ο πρώην σύντροφος του θύματος μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που εξέτασαν οι αστυνομικοί, λίγες ώρες μετά το συμβάν.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024