Χωρίς πετρελαιοκίνητες εκδόσεις θα διατηρηθεί η γκάμα του Toyota C-HR στο μέλλον, με τους Ιάπωνες να «γυρνούν» την πλάτη οριστικά στη συγκεκριμένη τεχνολογία.
Η είδηση προέκυψε από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Toyota, Didier Leroy, o οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως η ιαπωνική φίρμα δεν πρόκειται να λανσάρει άλλη πετρελαιοκίνητο πρόταση στο μέλλον.
«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Toyota δεν θα πρέπει να λανσάρει άλλη πετρελαιοκίνητη πρόταση», δήλωσε ο Didier Leroy, ο οποίος είναι ο πρώτος μη Ιάπωνας αντιπρόεδρος της Toyota, ξεκαθαρίζοντας ότι παρά τις αντιδράσεις των Eυρωπαίων αντιπροσώπων της ιαπωνικής φίρμας, το C-HR δεν πρόκειται να αποκτήσει στο μέλλον πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.
Αυτή τη στιγμή η Toyota διατηρεί στην παραγωγή τoν κινητήρα diesel των 1,4 λίτρων, ενώ προμηθεύεται από την BMW μεγαλύτερου κυβισμού πετρελαιοκίνητα σύνολα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.