Το Comedy Club του Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Χυτήριο
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στην Αθήνα και μια sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, το Comedy Club για παιδιά του Γιώργου Χατζηπαύλου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά! Από 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:00 στο θέατρο Χυτήριο.
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στην Αθήνα και μια sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, το Comedy Club για παιδιά του Γιώργου Χατζηπαύλου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά! Από 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:00 στο θέατρο Χυτήριο.
Για μια ακόμη χρονιά ο ευρηματικός stand up κωμικός μπαίνει στον κόσμο των παιδιών. Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει: «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας». Οι μικροί θεατές, λοιπόν, παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι και το μέλλον.
Το Comedy Club είναι ειδικά σχεδιασμένo από τον Γιώργο Χατζηπαύλου, ο οποίος έγινε και ο ίδιος πρόσφατα μπαμπάς, ώστε να απευθύνεται σε παιδιά 6 έως και 12 ετών. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα την απολαύσουν και οι γονείς, καθώς αυτή η πρωτότυπη παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες σαν παιδιά, αλλά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Και κάπως έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα που δεν έχει ηλικία!
Ταυτότητα παράστασης
Comedy Club για παιδιά
Πού: Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, τηλ.: 211 012 4401
Πότε: Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή έως και 11 Φεβρουαρίου, στις 15:00.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος € 8 (προπώληση) και € 10 (ταμείο την ημέρα της παράστασης)
in.gr
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει το νεκρό πατέρα της από το νοσκομείο και της έδωσαν λάθος σορό
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442