
Ο Ζαν Λουκ Μελανσόν στην Ελλάδα από την Πέμπτη
O αριστερός ηγέτης του κόμματος της «Ανυπότακτης Γαλλίας», Ζαν Λουκ Μελανσόν, έρχεται αύριο Πέμπτη στην Ελλάδα.
O αριστερός ηγέτης του κόμματος της «Ανυπότακτης Γαλλίας», Ζαν Λουκ Μελανσόν, έρχεται αύριο Πέμπτη στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ο πρώτος σταθμός του κ. Μελανσόν στη χώρα μας θα είναι η Σάμος, όπου θα επισκεφθεί χώρους φιλοξενίας προσφύγων, θα συνομιλήσει μαζί τους και θα ενημερωθεί από τις τοπικές αρχές για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με το προσφυγικό θέμα.
Την Παρασκευή, ο κ. Μελανσόν θα επισκεφθεί το πρωί τις εγκαταστάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα. Για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνάντηση και ομιλία του με στελέχη της Ελληνικής Αριστεράς.
Τέλος, το Σάββατο ο αρχηγός της «Ανυπότακτης Γαλλίας» εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και μετά θα ξεναγηθεί στο μουσείο.
in.gr
- Ο Πρέσβης του Μαρόκου στο Δήμο Τήνου
- Τσιτσιπάς: «Αισθάνθηκα ξανά ο εαυτός μου» (pic)
- Καλαμάτα: Βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 44χρονος – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Χρηματοδότηση έως 16.000.000 ευρώ για την ενίσχυση επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας
- Παιχνίδι, κομψότητα και «καμία ηλικία» – Η νέα συλλογή Cruise της Chanel αναδεικνύει το κοινό της
- Ρωσία: Χωρίς τεθωρακισμένα ή πυραύλους η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – Φόβος για ουκρανική επίθεση