
Αποθέωση στο Περιστέρι για τους παίκτες του Ατρόμητου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Περιστέρι, για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την «Ενωση», οι φίλοι του Ατρόμητου περίμεναν την αποστολή από το ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσουν.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Περιστέρι, για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την «Ενωση», οι φίλοι του Ατρόμητου περίμεναν την αποστολή από το ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσουν.
Περισσότεροι από 400 οπαδοί βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και με συνθήματα πανηγύρισαν μαζί τη νέα επιτυχία της ομάδας. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο πρωτεργάτης της επιτυχίας ο Κάναντι, ενώ από το αποθεωτικό κλίμα δεν «γλίτωσε» κανείς ποδοσφαιριστής.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο


