Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πολάκη καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πολάκη καταθέτει η ΠΟΕΔΗΝ

Στοιχεία για την υπόθεση δονακίου της χολέρας στο Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» αναμένεται καταθέσουν αύριο, Τρίτη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), προκειμένου, όπως αναφέρουν, «να διευκολύνουν στην έρευνα για να διαπιστωθεί η ολιγωρία που επέδειξαν (διοίκηση και υπουργείο Υγείας) σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία».

Στοιχεία για την υπόθεση δονακίου της χολέρας στο Γενικό Νοσοκομείο – Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» αναμένεται καταθέσουν αύριο, Τρίτη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), προκειμένου, όπως αναφέρουν, «να διευκολύνουν στην έρευνα για να διαπιστωθεί η ολιγωρία που επέδειξαν (διοίκηση και υπουργείο Υγείας) σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία».

Ταυτόχρονα, η ΠΟΕΔΗΝ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, «για τις ύβρεις που εκστόμιζε κατά της ΠΟΕΔΗΝ και του πρόεδρου της».

Υπενθυμίζεται ότι, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αναρτήσεις του στο Facebook την περασμένη Παρασκευή και αφού είχαν εκδοθεί τα τελικά αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από τα δείγματα λυμάτων στο νοσοκομείο, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, «παράσιτο παθογόνο για το σύστημα υγείας».

Δίνοντας, λοιπόν, συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κ. Πολάκη και του κ. Γιαννάκου, η ΠΟΕΔΗΝ αναμένεται αύριο να ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα να διάταξει εργαστηριακό επανέλεγχο των πέντε δειγμάτων (πλακάκια) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» και στα οποία, όπως σημειώνει, «διαπιστώθηκε το δονάκιο της χολέρας».

Υπενθυμίζεται, ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Μαίρη Μπιμπή


health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024