Ερωτήματα προκαλούν στην αστυνομία οι δηλώσεις του πατέρα της εφοριακού
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση που δίνει αυτήν την ώρα στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού, μετά την αποκάλυψή του ότι «βρισκόταν συμπτωματικά κοντά στο σημείο του δολοφονίας» της κόρης του στο Β' Νεκροταφείο. H δήλωση αυτή, που έρχεται αρκετά 24ωρα μετά την δολοφονία της 32χρονης, έχει προκαλέσει ερωτήματα στην αστυνομία.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση που δίνει αυτήν την ώρα στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού, μετά την αποκάλυψή
του ότι «βρισκόταν συμπτωματικά κοντά στο σημείο του δολοφονίας» της
κόρης του στο Β’ Νεκροταφείο. H δήλωση αυτή, που έρχεται αρκετά 24ωρα
μετά την δολοφονία της 32χρονης, έχει προκαλέσει ερωτήματα στην
αστυνομία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βήματος», οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν είχαν εξετάσει μέχρι τώρα τον πατέρα της άτυχης κοπέλας επειδή τους είχε πει ότι ήταν «αναστατωμένος κι αγχωμένος», για λόγους «σεβασμού στο πένθος του», αλλά και επειδή δεν τον θεωρούσαν, μέχρι τώρα, κρίσιμο πρόσωπο στην έρευνα τους.
Όμως οι τελευταίες δηλώσεις του δημιουργούν ερωτήματα, ειδικά επειδή από την πρώτη στιγμή είχε στρέψει το ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο της κόρης του, λέγοντας ότι έχει χειριστεί σημαντικές υποθέσεις όπως τη λίστα Λαγκάρντ για το ΣΔΟΕ.
Οι αστυνομικοί επισημαίνουν το γεγονός ότι η 32χρονη ποτέ δεν είχε εργασθεί στο ΣΔΟΕ αλλά μόνο στην ΔΟΥ Πειραιά, καθώς και ότι ο πατέρας δεν έχει καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως έχει φανεί και από αναρτήσεις και δηλώσεις της άλλης κόρης του.
Οι αστυνομικοί είναι πλέον επιφυλακτικοί για τα λεγόμενα του πατέρα της άτυχης κοπέλας και ειδικά για το γεγονός της «ακραίας σύμπτωσης» να βρίσκεται τυχαία στο σημείο της δολοφονίας την ώρα που διαπράχθηκε.
Τονίζουν ότι όλα θα διευκρινιστούν στην κατάθεση που δίνει την Κυριακή ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού.
«Ας μην βγάζουμε συμπεράσματα, ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης, κατά την είσοδο στη ΓΑΔΑ.
in.gr
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442