Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμεινε αήττητος ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον ΠΑΣ

Παρέμεινε αήττητος ο Λεβαδειακός, 1-1 με τον ΠΑΣ

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Με το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε με τα τέρματα των Κόντε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και Γιακουμάκη στο 63ο λεπτό, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και παρέμειναν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης του Λεβαδειακού, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τους τρεις βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη φάση του 73ου λεπτού: μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαυροπάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσαμούρης ακύρωσε το γκολ, καταλογίζοντας φάουλ του Τζημόπουλου μακριά από τη μπάλα.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Φαβάρο (46΄ Μπελγκαζουανί), Νιασέ, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46΄ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Λεονάρντο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87΄ Μανθάτης), Κοντέ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (77΄ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (87΄ Σολτάνι).

in.gr

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024