Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας 32χρονης: Περνούσα από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας

Πατέρας 32χρονης: Περνούσα από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας

Τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους εξετάζουν ενδελεχώς οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτωνιών για να μπορέσουν να βρουν το δράστη της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπελη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανοιχτά είναι ακόμα για τους αστυνομικούς όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπελη, η οποία έπεσε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, με 14 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αγριότητα που έγινε το έγκλημα (καθώς ο ιατροδικαστής εντόπισε τέσσερα βαθιά τραύματα από το μαχαίρι) δείχνουν ότι ο δράστης είχε ιδιαίτερο μένος για το θύμα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε χωρίς την τσάντα της και τα προσωπικά της αντικείμενα, «αναγκάζει» τους αστυνομικούς να μην μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Αυτό που φαίνεται να έχει μηδαμινές πιθανότητες είναι να συνδέεται η δολοφονική επίθεση εναντίον της άτυχης κοπέλας με κάποια υπόθεση που πιθανόν να ερευνούσε στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν στο τμήμα Ελέγχου. Αυτή την εκδοχή είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της Δώρας, ο οποίος ζητούσε να δημοσιοποιηθεί το υλικό που ερευνούσε αυτή την περίοδο η 32χρονη εφοριακός.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…»

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπελη, παράλληλα, έδωσε νέα στοιχεία για την ώρα της δολοφονίας, καθώς όπως ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή, περνούσε εκείνο το απόγευμα με το ταξί που οδηγεί έξω από το Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια και ενδεχομένως να φαίνεται και στο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί από κάμερες γειτονικών καταστημάτων.

«Περνούσα τυχαία. Μπορεί να με δείχνουν και οι κάμερες…», είπε ο πατέρας και συνέχισε: «Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο και τον πήγα στον Λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονών, και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου».

in.gr

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024