
Τρεις αγωνιστικές στον Μολέδο, χάνει το «αιώνιο» ντέρμπι
Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ροντρίγκο Μολέδο, για την ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Βασίλη Ρέντζα, στο ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν είχε τιμωρηθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, όμως η υπόθεση έφτασε στην πειθαρχική επιτροπή μετά από καταγγελία των Θεσσαλών. Η ποινή αυτή σημαίνει ότι ο σέντερ μπακ των «πρασίνων» θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (28/10) με τον Ολυμπιακό, ενώ θα απουσιάσει επίσης από το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, το προσεχές Σάββατο (21/10) και από τον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10).
Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ροντρίγκο Μολέδο, για την ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Βασίλη Ρέντζα, στο ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στις 20 Σεπτεμβρίου.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν είχε τιμωρηθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, όμως η υπόθεση έφτασε στην πειθαρχική επιτροπή μετά από καταγγελία των Θεσσαλών.
Η ποινή αυτή σημαίνει ότι ο σέντερ μπακ των «πρασίνων» θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (28/10) με τον Ολυμπιακό, ενώ θα απουσιάσει επίσης από το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, το προσεχές Σάββατο (21/10) και από τον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10).
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο 8.500 ευρώ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον ίδιο αγώνα με την ΑΕΛ. Για τον ίδιο λόγο, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ στην Παναχαϊκή (για το ματς κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας) και 1.167 ευρώ στην Προοδευτική (για το ντέρμπι της Γ΄ εθνικής με τον Ιωνικό).
Παράλληλα, η πειθαρχική επιτροπή ασχολήθηκε και με τα έκτροπα που σημειώθηκαν στον -φιλικό κατά τα άλλα- αγώνα του Εργοτέλη με τον Ερμή Ζωνιανών, στις 24 Σεπτεμβρίου.
Ο Ερμής τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου της Γ΄ εθνικής, αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Στον Εργοτέλη επιβλήθηκε πρόστιμο 9.000 ευρώ και στον προπονητή του, Τάκη Γκώνια, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έναν μήνα και πρόστιμο 2.000 ευρώ.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»






