Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο άγνωστος Χ του Facebook στις έρευνες για τη δολοφονία της 32χρονης

Ο άγνωστος Χ του Facebook στις έρευνες για τη δολοφονία της 32χρονης

Προς πάσα κατεύθυνση που μπορεί να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας, στρέφει της έρευνες της η αστυνομία. Εξετάζονται ακόμη και αναρτήσεις της στο διαδίκυτο όπου υπήρχαν πρόσφατες αναφορές για την αντιπάθειά της σε άγνωστο πρόσωπο για το οποίο αρχικά «είχε δείξει ενδιαφέρον».

Προς πάσα κατεύθυνση που μπορεί να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας, στρέφει της έρευνες της η αστυνομία. Εξετάζονται ακόμη και αναρτήσεις της στο Διαδίκυτο όπου υπήρχαν πρόσφατες αναφορές για την αντιπάθειά της σε άγνωστο πρόσωπο για το οποίο αρχικά «είχε δείξει ενδιαφέρον».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Βήματος, περιγράφεται από όλους σαν μία ιδιαίτερα δραστήρια και προσεκτική στους ελέγχους της υπάλληλος που απέφευγε τις προστριβές με τους πολίτες.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο η δολοφονία της δεν φαίνεται να σχετίζεται με ζήτημα εφοριακού ελέγχου, όπως είχε υποστηριχθεί. Επιπλέον λόγοι που συνηγορούν σε αυτό είναι όχι μόνο ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, με 14 μαχαιριές, αλλά και το ότι δεν φαίνεται να χειρίζονταν σημαντικές υποθέσεις.

«Εξετάζουμε αναρτήσεις της στο Διαδίκτυο όπου υπήρχαν πρόσφατες αναφορές για την αντιπάθειά της σε άγνωστο πρόσωπο για το οποίο αρχικά «είχε δείξει ενδιαφέρον». Επιπλέον ήδη εξετάσθηκε αστυνομικός με τον οποίο διατηρούσε παλαιότερη προσωπική γνωριμία κι ο οποίος δεν φαίνεται να έχει σχέση με το δραματικό περιστατικό. Εχουμε συγκεντρώσει δείγματα DNA από αποτσίγαρα αλλά κι από αλλα αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Επιπλέον εξετάζουμε υλικό από κάμερες. Εκτιμούμε ότι σύντομα η υπόθεση θα διαλευκανθεί…». Σε αυτή την αναφορά προχώρησε, μιλώντας προς «Το Βήμα» στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη που παρακολουθεί τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την αγρια δολοφονία το βραδυ της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπήρξε πάλη του θύματος με τον άγνωστο δράστη, ο οποίος της επέφερε στην συνέχεια αλλεπάλληλα κτυπήματα με μαχαίρι.

Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι φέρει, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το σώμα της 32χρονης υπαλλήλου της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπάρχουν κάποια επιφανειακά τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας, ωστόσο τέσσερις από τις μαχαιριές είναι βαθιές, κάτι που οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν για το μένος του δράστη προς την 32χρονη εφοριακό.

Σε υποθέσεις του ΣΔΟΕ «δείχνει» ο πατέρας του θύματος

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η δολοφονία δεν φαίνεται να σχετίζεται με κάποια υπόθεση εφοριακού ελέγχου. Επιπλέον λόγοι που συνηγορούν σε αυτό είναι όχι μόνο ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, με 14 μαχαιριές, αλλά και το ότι δεν φαίνεται να χειρίζονταν σημαντικές υποθέσεις.

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στα ΜΜΕ έξω από το Β’ Νεκροταφείο ο πατέρας της 32χρονης, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία, και πάλι «η ευθύνη ανήκει στο κράτος, καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες».

Πιτσιλής: Είμαστε συγκλονισμένοι

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος» δήλωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της ΑΑΔΕ, στην οικογένεια και τους οικείους της.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024