Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αστυνομικοί δεν θα βγαίνουν από το γραφείο για «ασήμαντο» λόγο

Οι αστυνομικοί δεν θα βγαίνουν από το γραφείο για «ασήμαντο» λόγο

Η Αστυνομία περιορίζει τις... μετακινήσεις της και θα δίνει το παρών μόνο σε σημαντικά περιστατικά, όπως προβλέπεται από έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που έχει σταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Η Αστυνομία περιορίζει τις… μετακινήσεις της και θα δίνει το παρών μόνο σε σημαντικά περιστατικά! Όπως προκύπτει από έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. για τον «περιορισμό των μετακινήσεων του αστυνομικού προσωπικού» που συντάχθηκε τη Δευτέρα και έχει σταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Ένα έγγραφο που αποκαλύπτει «Το Βήμα» και προκαλεί σειρά ερωτημάτων για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτός ο περιορισμός σε θέματα αστυνόμευσης και μείωσης της εγκληματικότητας…

Όπως προσδιορίζεται στις τωρινές εντολές, «μετακινήσεις βαρύνουσας σημασίας είναι, για παράδειγμα, η μετάβαση σε τόπο τέλεσης εγκλήματος ανθρωποκτονίας, ληστείας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κ.λπ. Στον τόπο που έχουν προκληθεί ζημιές είτε από φυσικά αίτια είτε από ανθρώπινο παράγοντα (π.χ., εμπρησμός, σεισμός, πυρκαγιά από φυσικά αίτια, πλημμύρες, ακραίες καιρικές συνθήκες). Σε τόπο όπου έχουν λάβει ή λαμβάνουν χώρα σημαντικά συμβάντα (απόδραση κρατουμένου, λήψη μέτρων τάξης σε σοβαρές κοινωνικές εκδηλώσεις (σ.σ.: όπως κι αν προσδιορίζεται αυτό), έλεγχοι σε σημεία που έχουν υποδειχθεί για τη σύλληψη επικίνδυνων προσώπων που έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις, σοβαρά τροχαία ατυχήματα κ.λπ.

Διαβάστε περισσότερα στο «Βήμα»

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024