Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στη δράση μετά από δέκα μήνες ο Καρέλης

Επέστρεψε στη δράση μετά από δέκα μήνες ο Καρέλης

Ολοκληρώθηκε η αποθεραπεία του Νίκου Καρέλη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό και τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, τον περασμένο χρόνο. Ο 25χρονος στράικερ της Γκενκ τραυματίστηκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, καθώς στον αγώνα με τη Γάνδη υπέστη ρήξη στο πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου. Ο διεθνής άσος βρισκόταν, έως τότε, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας 18 τέρματα σε 32 συμμετοχές.

Ολοκληρώθηκε η αποθεραπεία του Νίκου Καρέλη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό και τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, τον περασμένο χρόνο. Ο 25χρονος στράικερ της Γκενκ τραυματίστηκε στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, καθώς στον αγώνα με τη Γάνδη υπέστη ρήξη στο πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν, έως τότε, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας 18 τέρματα σε 32 συμμετοχές.

Τη Δευτέρα ο Κρητικός επιθετικός επέστρεψε, μετά από δέκα μήνες, στα γήπεδα, καθώς αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Γκενκ κόντρα στην αντίστοιχη της Λόκερεν, παίζοντας 45 λεπτά. Ο Καρέλης δήλωσε μετά το παιχνίδι πως είναι ικανοποιημένος από την αποθεραπεία του, τονίζοντας πως είχε άγχος:

«Έμοιαζα με 16χρονο που του επέτρεψαν να παίξει με τους μεγάλους για πρώτη φορά. Είχα πολύ άγχος γιατί το περίμενα καιρό. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Ίσα-ίσα, είμαι λίγο νευριασμένος γιατί έκανα πολλά λάθη και θα χρειαστεί λίγος καιρός για να ανακτήσω την καλή επαφή μου με την μπάλα.

Γι’ αυτό είναι χρήσιμα αυτά τα παιχνίδια. Το καλό είναι πως δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Το γόνατό μου είναι καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης δεν έχω κανέναν φόβο, έπαιξα χωρίς να σκέφτομαι τον τραυματισμό μου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024