Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο σφυρί βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα

Στο σφυρί βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα

Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για διαμερίσματα, μεζονέτες, καταστήματα ή γραφεία και οικόπεδα τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της τράπεζας ως αποτέλεσμα μη ανταπόκρισης των κατόχων τους σε όρους δανειοδοτικών εγγυήσεων.

Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό βγάζει η Εθνική Τράπεζα131 ακίνητα σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για διαμερίσματα, μεζονέτες, καταστήματα ή γραφεία και οικόπεδα τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της τράπεζας ως αποτέλεσμα μη ανταπόκρισης των κατόχων τους σε όρους δανειοδοτικών εγγυήσεων.

Ειδικότερα, η τράπεζα βγάζει στο σφυρί 61 διαμερίσματα, 37 μονοκατοικίες, μεζονέτες και ημιτελείς οικοδομές, 11 οικόπεδα, 10 αγροτεμάχια, οχτώ καταστήματα ή γραφεία, τρεις αποθήκες και ένα βιοτεχνίκο κτήριο.

Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, ενώ όσοι συμμετέχουν με κλειστή προσφορά θα πρέπει να υποβάλλουν εγγυητική επιστολή με ποσό ίσο με το 10% της τιμής εκκίνησης του κάθε ακινήτου.

Σύμφωνα με τους όρους του πλειστηριασμού, εκτός από την εφάπαξ εξόφληση με την υπογραφή του συμβολαίου, μπορεί να υπάρξει και προθεσμιακός διακανονισμός με την καταβολή μετρητών για το 40% του συνολικού τιμήματος και τμηματική εξόφληση του υπολοίπου μέσα σε έξι χρόνια.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα καταβολής των χρημάτων που φθάνουν το 75% του τιμήματος πώλησης μέσω δανείου, ενώ για επαγγελματικά ακίνητα δίνεται και η δυνατότητα χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) μέσω της Εθνικής Leasing.

Δείτε την προκήρυξη της Εθνικής Τράπεζας και τον κατάλογο των ακινήτων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024