Παραβάσεις σε 165 καταστήματα δημοφιλών τουριστικών προορισμών
Παραβάσεις φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας διαπιστώθηκαν σε 165 καταστήματα και επιχειρήσεις δημοφιλών τουριστικών προορισμών της καλοκαιρινής περιόδου, εκ των οποίων σε 17 ακολουθήθηκε η διαδικασία για 48ωρη αναστολή της λειτουργίας τους. Τους ελέγχους πραγματοποίησε για το διάστημα από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας βόρειας Ελλάδας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Παραβάσεις φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας διαπιστώθηκαν σε 165 καταστήματα και επιχειρήσεις δημοφιλών τουριστικών προορισμών της καλοκαιρινής περιόδου, εκ των οποίων σε 17 ακολουθήθηκε η διαδικασία για 48ωρη αναστολή της λειτουργίας τους.
Τους ελέγχους πραγματοποίησε για το διάστημα από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας βόρειας Ελλάδας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Ζάκυνθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Πάρο, Κρήτη, Θάσο, Σκιάθο και στην ευρύτερη περιοχή των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Πιερίας, Καβάλας, Μαγνησίας και Σερρών.
Στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη έγιναν έλεγχοι σε 23 καταστήματα, από τα οποία σε 22 βεβαιώθηκαν παραβάσεις, ενώ σε τρία από αυτά ακολουθήθηκε η διαδικασία για 48ωρη αναστολή λειτουργίας.
Σε Καβάλα και Θάσο 10 έλεγχοι, εκ των οποίων σε εννέα βεβαιώθηκαν παραβάσεις και σε τρία 48ωρη αναστολή λειτουργίας, στη Χαλκιδική σε 10 ελέγχους καταστημάτων βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις, στην Πιερία (Κατερίνη, Λεπτοκαρυά) πέντε έλεγχοι και πέντε παραβάσεις, σε Βόλο και Σκιάθο από τους 11 ελέγχους σε καταστήματα διαπιστώθηκαν δέκα παραβάσεις, στις Σέρρες δύο έλεγχοι και μία παράβαση.
Στην Κέρκυρα εννέα έλεγχοι και έξι παραβάσεις, στη Ζάκυνθο 56 έλεγχοι και 32 παραβάσεις, στη Μύκονο 26 έλεγχοι και 15 παραβάσεις, στη Σαντορίνη 12 έλεγχοι και 7 παραβάσεις, στην Κρήτη 30 έλεγχοι και 14 παραβάσεις και στην Πάρο 11 έλεγχοι και δύο παραβάσεις.
Στην Αττική σε 19 καταστήματα βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις, και σε μία 48ωρη αναστολή λειτουργίας, στην Κορινθία (Λουτράκι, Κιάτο, Βραχάτι) εννέα έλεγχοι και πέντε παραβάσεις, στην Αργολίδα (Ναύπλιο, Τολό κ.α.) 12 έλεγχοι και τέσσερις παραβάσεις, στην Μεσσηνία (Καλαμάτα, Καρδαμύλη, Στούπα κ.α.) 16 έλεγχοι και 10 παραβάσεις, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας δύο έλεγχοι και δύο παραβάσεις και στην Πάργα πέντε έλεγχοι και πέντε παραβάσεις.
in.gr
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια
- Λίβανος: Η κατάπαυση του πυρός περνά από την αναγνώριση του Ισραήλ από την Βηρυτό σύμφωνα με σχέδιο της Γαλλίας


