Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η άγνωστη επιστολή… υποχώρησης των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Η άγνωστη επιστολή… υποχώρησης των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Όπως αποκαλύπτει ένας από τους συλληφθέντες, οι απαγωγείς είχαν συμφωνήσει να δεχθούν το ποσό που τους είχε προτείνει η οικογένεια του επιχειρηματία, αλλά φαίνεται πως τους πρόλαβε η ΕΛ.ΑΣ.

Την απόφαση να δεχθούν τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη φαίνεται πως είχαν λάβει οι απαγωγείς του.

Όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση του Εμμανουήλ Κλάδου, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανταλλακτικών όπου κρατείτο ο Λεμπιδάκης, οι απαγωγείς είχαν βάλει τον επιχειρηματία να γράψει μια επιστολή προς την οικογένειά του, στην οποία έγραφε πως οι δράστες της απαγωγής είχαν συμφωνήσει να 9.850.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στην κατάθεσή του ο Κλάδος αναφέρει πως «εκείνη την ημέρα έγραψε και ένα τελευταίο γράμμα για την οικογένειά του. Παρακαλούσε τη μητέρα του, Άννα, να προτείνουν 11-12 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς και εκείνοι εκτιμούσε ότι θα το δέχονταν, απλώς δεν ήθελαν εκείνοι να πέσουν στις διαπραγματεύσεις».

Ωστόσο, το γράμμα που έγραψε ο 53χρονος επιχειρηματίας δεν έφτασε ποτέ στην οικογένειά του, καθώς ο άνθρωπος που το πήρε στα χέρια του δεν βρήκε γραμματόσημα για να το ταχυδρομήσει, όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του.

in.gr

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024