Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πτήσεις της Air Berlin διακόπτονται μέχρι τις 28 Οκτωβρίου

Οι πτήσεις της Air Berlin διακόπτονται μέχρι τις 28 Οκτωβρίου

Οι πτήσεις της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Air Berlin,που έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης, θα διακοπούν έως τις 28 Οκτωβρίου το αργότερο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Οι πτήσεις της γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Air Berlin, που έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης, θα διακοπούν έως τις 28 Οκτωβρίου το αργότερο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Η Air Berlin κατέθεσε αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς πτώχευσης τον Αύγουστο και τα αεροπλάνα της συνεχίζουν να πετούν χάρη σε δάνειο της γερμανικής κυβέρνησης, δίνοντας χρόνο στην εταιρία να διαπραγματευθεί με επενδυτές για την πώληση τμημάτων των δραστηριοτήτων της. Επί του παρόντος, η εταιρία βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Lufthansa και την easyJet.

Οι συζητήσεις αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 12 Οκτωβρίου και μόλις επιτευχθεί συμφωνία για τμήματα των δραστηριοτήτων της, η Air Berlin θα χρειαστεί την έγκριση των Αρχών ανταγωνισμού, το οποίο μπορεί να πάρει αρκετούς μήνες.

«Αφού συμφωνηθούν τα συμβόλαια αγοράς, η εταιρία πρέπει να τερματίσει τις δικές της δραστηριότητες βήμα προς βήμα», ανέφερε η Air Berlin σε ανακοίνωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024