
Φωτιά εν κινήσει σε μεταγωγικό της ΕΛ.ΑΣ.
Το όχημα της αστυνομίας που μετέφερε τρεις κρατούμενους και την συνοδεία τους, έπιασε φωτιά εν κινήσει, χωρίς να κινδυνεύσουν οι επιβάτες. Πιθανότερη αιτία η μηχανική βλάβη.
Στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει μια κλούβα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας, που μετέφερε τρεις κρατούμενους, η οποία κινούνταν στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.
Ως αίτιο για την εκδήλωση της φωτιάς εξετάζεται το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης, ενώ τη φωτιά έσβησαν αστυνομικοί, ενώ τους κρατούμενους παρέλαβε άλλο όχημα.
in.gr
- Βρετανία: Βουλευτής καταγγέλλει εκφοβισμό του από το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό
- Ιαπωνία: Η τραγική ειρωνεία με το εμπορικό κέντρο Aeon – Ο σεισμός, η έκρηξη και το φονικό 2016
- Διέρρευσαν τηλέφωνα και email των Αντζελίνα Τζολί, Τζένιφερ Λόρενς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Πώς έγινε;
- ‘Εσοδα ρεκόρ η Ρεάλ Μαδρίτης – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ στα ταμεία της
- Σύρος: Tα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι ιδρύουν νέο οικισμό – Κατεδαφίζονται σπίτια Παλαιστινίων και δεσμεύεται γη
