Ακριβότερο το πετρέλαιο θέρμανσης, λιγότεροι οι δικαιούχοι
Δυσκολότερη θα είναι η κατάσταση με την θέρμανση φέτος, καθώς το επίδομα θα είναι μειωμένο κατά 50% σε σχέση με πέρσι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης θα είναι ακριβότερο.
Δυσκολότερη θα είναι η κατάσταση με την θέρμανση φέτος, καθώς το επίδομα
θα είναι μειωμένο κατά 50% σε σχέση με πέρσι, ενώ το πετρέλαιο
θέρμανσης θα είναι ακριβότερο.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η αύξηση που θα κληθεί να πληρώσει ο καταναλωτής εκτιμάται ότι θα φτάσει έως και τα πέντε λεπτά το λίτρο.
Έτσι οι τιμές αναμένεται να διαμορφωθούν στα 0,97 λεπτά λίτρο στην Αττική, στο 1 ευρώ το λίτρο στην περιφέρεια και στα 1,2 ευρώ στα νησιά.
Την ίδια στιγμή, το επίδομα θέρμανσης θα ψαλιδισθεί, βάσει και της μνημονιακής υποχρέωσης να μειωθεί κατά 50 έως 60 εκατ. ευρώ η συνολική δαπάνη.
Αν και δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα κριτήρια διανομής του επιδόματος θέρμανσης, οι περικοπές αναμένεται να μειώσουν τον αριθμό των δικαιούχων κατά 300.000.
in.gr
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Τρεις διασωληνωμένοι απο τη φωτιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών – Στο μικροσκόπιο οι εργασίες οξυγονοκόλλησης
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Υδρογονάνρθρακες: Στην τελική ευθεία η γεώτρηση του «Block 2» του Ιονίου
- Η άσκηση για καλύτερο ύπνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442