Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατσίκης: Θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

Κατσίκης: Θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

«Καμία απολύτως διόρθωση του πρώτου μέρους του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου δεν θα ήταν ικανή να με πείσει να υπερψηφίσω ένα νομοθέτημα που τορπιλίζει τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας» τονίζει σε συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής» ο βουλευτής Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης. Όπως λέει: «Το πρότυπο της οικογένειας είναι παγιωμένο στον αξιακό μου πίνακα και μη δεκτικό μεταβολών»...

«Καμία απολύτως διόρθωση του πρώτου μέρους του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου δεν θα ήταν ικανή να με πείσει να υπερψηφίσω ένα νομοθέτημα που τορπιλίζει τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας» τονίζει σε συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής» ο βουλευτής Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Όπως εξηγεί, «οι λόγοι που με οδηγούν στην καταψήφισή του είναι λόγοι συνειδησιακοί» καθώς «το πρότυπο της οικογένειας είναι παγιωμένο στον αξιακό μου πίνακα και μη δεκτικό μεταβολών».

Παράλληλα κατηγορεί τη ΝΔ για τη στάση της το θέμα, λέγοντας «η άθλια, δε, πολιτική διαχείριση του θέματος από πλευράς της ΝΔ αποτελεί κοινοβουλευτική πρωτοτυπία. Ο εισηγητής της κ. Καραγκούνης να το χαρακτηρίζει θετικό, αλλά η παράταξή του να δηλώνει πως θα καθορίσει τη θέση της από τη στάση των ΑΝΕΛ. Οι ΑΝΕΛ δεν χρειαζόμαστε «εξαπτέρυγα», ούτε παρακολουθήματα. Έχουμε αυθύπαρκτο πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα. Ας έχουν και αυτοί το πολιτικό ανάστημα της υποστήριξης όποιας θέσης διαθέτουν».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024