Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρήγας: Η κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις

Ρήγας: Η κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις, θέλουν όμως επενδύσεις με κανόνες, που προωθούν την ανάπτυξη, συμβάλλουν στο ΑΕΠ και σέβονται τις εργασιακές σχέσεις, επισήμανε ο Πάνος Ρήγας σχετικά με τις επενδύσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις, θέλουν όμως επενδύσεις με κανόνες, που προωθούν την ανάπτυξη, συμβάλλουν στο ΑΕΠ και σέβονται τις εργασιακές σχέσεις, επισήμανε ο Πάνος Ρήγας σχετικά με τις επενδύσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6.

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι εποχές που ορισμένοι επιχειρηματίες με την κάλυψη των τότε κυβερνήσεων έπαιρναν χωρίς κανένα έλεγχο δάνεια, τα οποία καλούνταν εκ των υστέρων να τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, έχουν τελειώσει».

Ερωτηθείς αναφορικά με τη στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου, Άγγελου Συρίγου, ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι «η στοχοποίηση ανθρώπων και οι πρακτικές βίας όχι μόνο είναι αντιδημοκρατικές, αλλά εμπεριέχουν φασιστική αντίληψη». Προσέθεσε ότι διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι θεμιτό να υπάρχουν, ωστόσο είναι απαράδεκτο να λύνονται με λογικές βίας και ξυλοδαρμού που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024