Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής

Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ υπέβαλλε έπειτα από 2,5 χρόνια ο Διονύσης Τσακνής.

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής μετά την επίσημη τοποθέτηση του διοικητικού συμβουλίου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακνής έλαβε αυτή την απόφαση έπειτα από την απόφαση έπειτα από την εισήγηση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη για την ενοποίηση της θέσης του προέδρου με αυτή του διευθύνοντος συμβούλου, αφήνοντας αιχμές για εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων με το υπάρχον μοντέλο διοίκησης, χωρίς να υπάρξει απάντηση από το υπόλοιπο ΔΣ ή τους πολιτικούς προϊσταμένους που βρίσκονταν εκεί.

Η θητεία του κ. Τσακνή διήρκεσε περίπου δυόμισι χρόνια καθώς είχε τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ τον Μάιο του 2015.

Τσακνής: «Τη εξαιρέσει εμού»

Για τη νομιμοποίηση της «νέα διοίκησης της ΕΡΤ με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη» κάνει λόγο στην επιστολή παραίτησής του ο Διονύσης Τσακνής.

«Τόσο η Κυβέρνηση διά των υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παππά, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ διά του γραμματέα του κ. Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη.

Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού»» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσακνής και προσθέτει: «Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου».

«Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή.

in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024