ΚΚΕ: Στάχτη στα μάτια του λαού ρίχνει η κυβέρνηση με το Ελληνικό
Αναφορικά με την τελευταία εξέλιξη στο Ελληνικό, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι αποτελεί «στάχτη στα μάτια του λαού ότι οι ΣΥΡΙΖΑίικες ιδιωτικοποιήσεις είναι δήθεν ''καλές'' και ''φιλικές''».
Αναφορικά με την τελευταία εξέλιξη στο Ελληνικό, το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι αποτελεί «στάχτη στα μάτια του λαού ότι οι ΣΥΡΙΖΑίικες ιδιωτικοποιήσεις είναι δήθεν ”καλές” και ”φιλικές”».
»Ούτε η ψευδεπίγραφη αντιπαράθεση γύρω απ’ την ”αφοσίωση της κυβέρνησης στις επενδύσεις”, ούτε τα διάφορα κωλύματα, που ενδέχεται να απηχούν κι ανταγωνιστικά συμφέροντα, δεν πρέπει να κρύψουν το βασικό, ότι δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει και στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης και προσπαθεί να θωρακίσει με κάθε τρόπο τα σχέδια του επενδυτή».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442