Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Attica Bank: Σε Παρίσι και Νέα Υόρκη προς αναζήτηση επενδυτών

Attica Bank: Σε Παρίσι και Νέα Υόρκη προς αναζήτηση επενδυτών

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη, ο πρόεδρος της Attica Bank, Π.Ρουμελιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη της τράπεζας, όπου θα έχει συζητήσεις με χρηματοπιστωτικούς φορείς και με τον σύμβουλο της τράπεζας, την Rothchild, με σκοπό τη διερεύνηση συμμετοχής πιθανών ενδιαφερομένων στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica. εν συνεχεία θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη, για επαφές με αμερικανικά θεσμικά χαρτοφυλάκια και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμού.

Στο Παρίσι μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη της τράπεζας, όπου θα έχει συζητήσεις με χρηματοπιστωτικούς φορείς και με τον σύμβουλο της τράπεζας, την Rothchild, με σκοπό τη διερεύνηση συμμετοχής πιθανών ενδιαφερομένων στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank.

Στη συνέχεια, ο κ. Ρουμελιώτης θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συναντήσεις με αμερικανικά θεσμικά χαρτοφυλάκια και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, με στόχο την απευθείας ενημέρωσή τους για τα σχέδια της τράπεζας.

Επίσης, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ, ο κ. Ρουμελιώτης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και με εκπροσώπους διεθνών ιδρυμάτων και οργανισμών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Attica Bank να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με άλλους χρηματοοικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς φορείς.

in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024