Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Διαδίκτυο στη Βόρεια Κορέα περνά μέσα από τη Ρωσία

Το Διαδίκτυο στη Βόρεια Κορέα περνά μέσα από τη Ρωσία

Πάροχος του ίντερνετ στη Βόρειο Κορέα έγινε η ρωσική εταιρεία Transtelecom, η οποία αντικατέστησε την κινεζική China Unicom, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Dyn Research, η παροχή της σύνδεσης με το διαδίκτυο στη Βόρεια Κορέα πραγματοποιείται από την εταιρεία Transtelecom, από το μεσημέρι (ώρα Μόσχας) της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου.

Πάροχος του ίντερνετ στη Βόρειο Κορέα έγινε η ρωσική εταιρεία Transtelecom, η οποία αντικατέστησε την κινεζική China Unicom, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας Dyn Research, η παροχή της σύνδεσης με το Διαδίκτυο στη Βόρεια Κορέα πραγματοποιείται από την εταιρεία Transtelecom, από το μεσημέρι (ώρα Μόσχας) της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου.

Η ρωσική εταιρεία Transtelecom δεν απάντησε σε σχετικό ερώτημα του πρακτορείου Reuters. Ωστόσο, όπως δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα Vedomosti, εκπρόσωπος της εταιρείας, η Transtelecom από το 2009 έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Korea Posts and Telecommunications Corp για να παρέχει στη Βόρειο Κορέα πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τους όρους του συμβολαίου όπως και την χρονική διάρκεια ισχύος του συμβολαίου.

Στην νέα αυτή διαδικτυακή σύνδεση της Βόρειας Κορέας μέσω Μόσχας είχε αναφερθεί για πρώτη φορά το Αμερικανικό- Κορεατικό Ινστιτούτο που λειτουργεί στο πανεπιστήμιο Τζον Χόπλινς, στο πλαίσιο του προγράμματος 38 North.

ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024