Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μακρόν «βαθιά αγανακτισμένος απ' αυτή τη βάρβαρη πράξη» στη Μασσαλία

Ο Μακρόν «βαθιά αγανακτισμένος απ’ αυτή τη βάρβαρη πράξη» στη Μασσαλία

«Βαθιά αγανακτισμένος απ' αυτή τη βάρβαρη πράξη, συμμετέχω στον πόνο των οικογενειών και των οικείων των θυμάτων της Μασσαλίας» έγραψε στο twitter o γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. «Παραμένουμε σε επιφυλακή» δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ εκφράζοντας την οργή του για το συμβάν και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αντέδρασε έντονα στην επίθεση με μαχαίρι που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στον σιδηροδρομικό σταθμό Σεν-Σαρλ της Μασσαλίας λέγοντας πως είναι «βαθιά αγανακτισμένος απ’ αυτή τη βάρβαρη πράξη».

«Βαθιά αγανακτισμένος απ’ αυτή τη βάρβαρη πράξη, συμμετέχω στον πόνο των οικογενειών και των οικείων των θυμάτων της Μασσαλίας. Χαιρετίζω τους στρατιωτικούς της Sentinelle και τους αστυνομικούς που αντέδρασαν με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα», έγραψε στο Twitter o αρχηγός του γαλλικού κράτους.

«Παραμένουμε σε επιφυλακή» δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ εκφράζοντας την οργή του για το συμβάν και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Θυμός και θλίψη για τα θύματα. Υποστήριξη στους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς που μας προστατεύουν», έγραψε επίσης στο twitter ο Φιλίπ.

Σε ανακοινωσή του ο πρωθυπουργός εξέφρασε στη συνέχεια «την οργή και την αγανάκτησή του για την επίθεση στη Μασσαλία που προκάλεσε τον θάνατο δύο συμπολιτών μας» και απηύθυνε συλλυπητήρια στους συγγενείς τους, προσθέτοντας πως η σκέψη του πηγαίνει σε όλους τους Μασσαλιώτες.

ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024