Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, τα οδικά τροχαία ατυχήματα τον Ιούλιο παρουσίασαν μείωση κατά 5,3% σε σχέση με πέρυσι, ενώ μειωμένος κατά 10,1% είναι και ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από αυτά.
Μείωση 5,3% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων τον Ιούλιο εφέτος και ανήλθαν σε 1.036 τον αριθμό, έναντι 1.094 τον ίδιο μήνα του 2016.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα τροχαία αυτά υπήρξαν 71 νεκροί (μείωση 10,1%), 82 βαριά τραυματίες (μείωση 21,2%) και 1.219 ελαφρά τραυματίες (μείωση 4,7%).
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας