Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτάμι: Ανίκανη να ξεμπλοκάρει το Ελληνικό η κυβέρνηση

Ποτάμι: Ανίκανη να ξεμπλοκάρει το Ελληνικό η κυβέρνηση

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό εξέδωσε το Ποτάμι, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζεται εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, αποφασιστικότητα και ικανότητα, που δεν διαθέτους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξεπέλυσε το Ποτάμι, σχετικά με τη νέα αναβολή της απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την ύπαρξη αρχαιολογικού χώρου στο Ελληνικό και την απεμπλοκή της επένδυσης.

«Η συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό αναβλήθηκε χθες για τρίτη φορά. Οι μήνες περνούν, τα χρόνια περνούν οι δημόσιες υπηρεσίες συνεδριάζουν και ξανασυνεδριάζουν, η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, παραμένει παγωμένη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ποταμιού και συμπληρώνει πως «ο πρωθυπουργός καλεί τους επενδυτές που έδιωχνε μέχρι χθες να έρθουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση λέει ότι θέλει να προχωρήσει το έργο στο Ελληνικό και δηλώνει δυσαρεστημένη από τις καθυστερήσεις, αλλά αποτέλεσμα μηδέν».

«Είναι όμως η κυβέρνηση που προΐσταται των δημόσιων υπηρεσιών κι αυτή που δείχνει παντελώς ανίκανη να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες με κίνδυνο τη ματαίωση της επένδυσης. Με τα λόγια δεν γίνονται επενδύσεις» υποστηρίζουν από την Σεβαστουπόλεως και υπογραμμίζουν πως εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, «χρειάζονται αποφασιστικότητα και ικανότητα. Και τέτοια στοιχεία δεν διαθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Πιθανή ματαίωση θα ικανοποιήσει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και τώρα αντιδρούν λυσσαλέα, αλλά θα βλάψει σοβαρά τη χώρα και θα στερήσει σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους τη δυνατότητα να βρουν δουλειά» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024