Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιο κοντά Τσίπρας - Καμμένος λόγω... αντιπολίτευσης

Πιο κοντά Τσίπρας – Καμμένος λόγω… αντιπολίτευσης

Η λαϊκή ρήση, «κράτα με να σε κρατώ» επιβεβαιώνεται πλήρως από την...αναβάπτιση της σχέσης του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου που επικύρωσαν την πολιτική συμμαχία τους, «λυκοσυμμαχία» για τους αντιπάλους του, στο όνομα της εξουσίας!

Η λαϊκή ρήση, «κράτα με να σε κρατώ» επιβεβαιώνεται πλήρως από την…αναβάπτιση της σχέσης του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου που επικύρωσαν την πολιτική συμμαχία τους, «λυκοσυμμαχία» για τους αντιπάλους του, στο όνομα της εξουσίας!

Η απόφασή τους να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, για όσο διάστημα αντέξουν, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, συνοδεύεται από εκατέρωθεν υποχωρήσεις και κινήσεις που προήλθαν μετά από έντονο παρασκήνιο. Και οι δυο έχουν αποφασίσει να παραμείνει ενωμένος ο κυβερνητικός συνασπισμός, παρά το γεγονός ότι αλλοιώνεται η φυσιογνωμία των κομμάτων και στο εσωτερικό κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί αναστάτωση και προβληματισμός.

Από τη μια πλευρά ο πρωθυπουργός επέλεξε να στηρίξει πλήρως προ ημερών τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ στο θέμα της συνομιλίας του με τον καταδικασθέντα Ευθ. Γιανουσσάκη για την υπόθεση του «Noor1», εμμένοντας ότι πρέπει να πορευθεί και άλλο με τον Π. Καμμένο. Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, διαπιστώνοντας ότι ο Πρωθυπουργός τον κάλυψε πλήρως και του παρείχε πολιτική ασυλία, θεώρησε αυτονόητο να ρίξει πολύ νερό στο ιδεολογικό του κρασί και να πατήσει ορισμένες κόκκινες γραμμές, στη λογική της διατήρησης στην εξουσία.

Διαβάστε αναλυτικά στο tovima.gr

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024