Παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ. της «Αυγής»
Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή», μετά την επεισοδιακή γενική συνέλευση, την οποία ακολούθησε η παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ.
Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», μετά την επεισοδιακή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της παραίτησης του Νίκου Τσαγκρή, ο οποίος είχε αναλάβει το εγχείρημα ανανέωσης της εφημερίδας.
Στη Γ.Σ. που έγινε παρουσία του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.
Νωρίτερα, ο κ. Τσαγκρής μάλιστα, είχε εκφράσει την απογοήτευση του για τις συνθήκες στην εφημερίδα, μιλώντας για «πρωτόγνωρη γραφειοκρατική και ευθυνοφοβική αναβλητικότητα σε βαθμό ματαίωσης».
Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας έμειναν πλέον με την υπόσχεση την καταβολής ενός μισθού από τα οφειλόμενα, ενώ δεν έχουν καμία διαβεβαίωση πως υπάρχει σχέδιο σωτηρίας του έντυπου από την Κουμουνδούρου.
in.gr
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation
- Ο Τραμπ λέει όχι σε «πρόωρο τέλος του πολέμου» – Έξι στους δέκα Αμερικανούς θεωρούν λάθος την επέμβαση στο Ιράν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη
- Είσαι down; Οι προπονήσεις που σου ανεβάζουν τη διάθεση
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Ανοίγοντας την πραγματική συζήτηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)





















![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442