Ο Παπαπέτρου στην Τρίπολη, ο Αρετόπουλος στο Φάληρο
Ο Τάσος Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση
του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League,
ενώ ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από το σύνδεσμο Τρικάλων θα «σφυρίξει» το
παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από
το σύνδεσμο Ηπείρου θα διαιτητεύσει τη συνάντηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ,
ενώ ο Μανώλης Σκουλάς από το σύνδεσμο Θεσσαλίας θα είναι ο «άρχοντας»
του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Τάσος Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League, ενώ ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από το σύνδεσμο Τρικάλων θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.
Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από το σύνδεσμο Ηπείρου θα διαιτητεύσει τη συνάντηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μανώλης Σκουλάς από το σύνδεσμο Θεσσαλίας θα είναι ο «άρχοντας» του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής είναι οι εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους